Csatlakozz a jövő megváltoztatásához!

A jövőnket mi magunk formáljuk. Az országban 2.000.000-an vagyunk, akik nem tudjuk, hogy ki is képvisel minket igazán, hogy kinek a szavának hihetünk és hogy ki gondolkodik a mi jövőnkben a saját érdekei helyett. Most azonban ideje összeállnunk egyetlen közösségbe: a jövő közösségébe.

Jelentkezem önkéntesnek:

  • Megkönnyíted az egyeztetést, ha megadod, de nem kötelező.

Miben számítunk rád?

Több területen is szükségünk van olyan önkéntesekre, akik szívesen adnak a tudásukból, az idejükből és az elhivatottságukból, hogy együtt megváltoztathassuk a jövőnket. Íme a jelenlegi területek:

Szervezés

Meg kell értsük egymást és ehhez beszélgetnünk kell. Erről szólnak a kerekasztal bezsélgetések. Hozd össze a baráti társaságodat és beszéljünk a jövőnkről.

Média

A mi generációnk már nem óriásplakátokról és a tévéből szerzi be az információit, hanem az online médiából. Legyél részese a médiatámogatásnak, szerkessz, alkoss, ossz meg.

Stratégia

Vegyél részt a jövőképünk megalkotásában. Egyesítsük a tudásunkat, és írjuk meg együtt a Demokrata Párt részletes programját a következő 20 évre.

Lásd az eseményeket egyenes adásban, kövesd a Demokrata Párt Facebook oldalát:

Y generációs polgár

demokrata képviselő

népszavazási kezdeményezés (egyelőre)

A választás szabadsága

A demokrata szellemiség legfontosabb eleme, hogy a polgárok szabadon választhassanak azok közül a lehetőségek közül, amelyek meghatározzák az életüket. Hogy kik képviselik őket, kik alkotnak helyettük törvényeket és kiknek adnak meghatározott időre bizalmat – ez a jelenkor egyik legfontosabb kérdése.

A döntés szabadsága

Jogodban áll eldönteni, hogy mit kezdesz az életeddel. Te döntesz arról, hogy milyen karriert építesz, mikor vállalsz gyereket és hogy hol szeretnéd élni az életed. A politikának nem dolga helyetted dönteni, és nem korlátozhatja a döntésed szabadságát. Még akkor sem, ha éppen úgy döntesz, hogy most még nem döntesz sehogy.

A tettek szabadsága

Mit tesz érted a társadalom? A valódi kérdés: te mit teszel önmagadért. A valódi demokráciában jogodban áll cselekvő módon közreműködni a társadalmi kérdésekben. Jogodban áll kiállni és változtatni azon, amit úgy érzel, hogy másképp kellene tenni. Építsünk valódi demokráciát – valódi tettekkel.