Állítsuk meg a propagandát!

A Demokrata Párt 7 napig gyűjti a magyar lakosság véleményét, kit állítsunk meg valójában a magyar politikában. A kormányzat hamisan “tájékoztató kampánynak” nevezett propagandája mellé utcai plakátokat nyomtatunk a legjobb alkotásokból.

A valódi nemzeti konzultáción 2018 áprilisában pedig elérjük, hogy az Orbán-rezsim ne költhesse el többé a kemény munkával megtermelt nemzeti vagyont játékvasutakra, űrközpontokra és reménytelen stadionokra. Valódi problémák érdemi megoldására kell sürgőst válaszokat adnuk. Ehhez azonban előbb meg kell állítanunk a “Felcsúti Fejedelemet”.

A plakátterveket a facebookon #állítsukmeg taggel várjuk vagy emailben a kommunikacio@demokratapart.eu címre.

Facebook megosztás

Nemzeti Konzultáció pályázat: mit/kit állítsunk meg?
1. Töltsd le
2. Írd rá
3. Oszd meg #állítsukmeg taggel
A legtöbb lájkot kapott poszterekből utcai plakátot készítünk.

Y generációs polgár

demokrata képviselő

népszavazási kezdeményezés (egyelőre)

A választás szabadsága

A demokrata szellemiség legfontosabb eleme, hogy a polgárok szabadon választhassanak azok közül a lehetőségek közül, amelyek meghatározzák az életüket. Hogy kik képviselik őket, kik alkotnak helyettük törvényeket és kiknek adnak meghatározott időre bizalmat – ez a jelenkor egyik legfontosabb kérdése.

A döntés szabadsága

Jogodban áll eldönteni, hogy mit kezdesz az életeddel. Te döntesz arról, hogy milyen karriert építesz, mikor vállalsz gyereket és hogy hol szeretnéd élni az életed. A politikának nem dolga helyetted dönteni, és nem korlátozhatja a döntésed szabadságát. Még akkor sem, ha éppen úgy döntesz, hogy most még nem döntesz sehogy.

A tettek szabadsága

Mit tesz érted a társadalom? A valódi kérdés: te mit teszel önmagadért. A valódi demokráciában jogodban áll cselekvő módon közreműködni a társadalmi kérdésekben. Jogodban áll kiállni és változtatni azon, amit úgy érzel, hogy másképp kellene tenni. Építsünk valódi demokráciát – valódi tettekkel.